onsdag 29 september 2010

Trädgårdsfix!

Vi köpte vårat hus för 2 år sen och har så gott som renoverat hela insidan, lite kvar. Men ute har det blivit en altan och en lekställning men annars har det förfallit mycket. Det ska det bli ändring på nu! Vi har röjt i grusgångarna runt huset och rivit och hållit på. Danne har varit en vända till tippen med ca 35 sopsäckar och massa bröte som är kvar sen vi gjorde förrådet i källaren. Jag började röka undan en massa övervuxna ställen och under hittade jag en vacker mur. Blev sååå glad. Ser ut som man kanske kan ha en liten damm där... Vi får se vad det blir. Bilder kommer! Det har gått jättebra med tjejerna. Lillan var med ute, sov mest men här är en söt bild:
Jag älskar att hålla på och riva och röja, men min kropp verkar inte gilla det. Jag hade lugnt kunnat hålla på länge till men sviterna efter en jobbig graviditet vägrar ge sig...blev ett bubbelbad i försök att lindra.
Inte nog med att jag slitit ute hela dagen så berättade min stora tjej efter att de lekt på hennes rum en stund att jag nog inte skulle bli så glad när jag kom upp på hennes rum för hon hade tänkt att städa garderoben (som ABSOLUT inte var stökig). Så här såg det ut:

De hade ställt upp deras strykbräda och skulle stryka ALLA kläder, men hade väl tröttnat efter att de plockat ut allt. Oj vad jag blev arg...på insidan, de kommer dock inte göra det igen, de fattade direkt att det var inte ok och bad sååå mycket om förlåtelse och kramade mig så gott! Goa men lite busiga ungar...dock bara ibland ;)!
God natt Anna BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Wilmas "nya" stol!

Vi fick låna denna Bumbostol av några vänner. Wilma älskar den. Här är hon med när jag gör frukost:
Idag blir det en dag i trädgården. Har massor att fixa inför vintern! Dessutom är det underbart väder, härligt!
Kram Anna BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

tisdag 28 september 2010

Lycka är...

när barnen är nöjda när man drar ut på en shoppingrunda.
när barnen pysslar och skapar.
...att ha en sån här liten glafis!!!
Jag är alltså väldigt lycklig :)!!!
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

måndag 27 september 2010

Familj!

För er som följer min blogg vet att familjen är oerhört dyrbar för mig och jag blir alltid väldigt glad över när de kommer och hälsar på eller när vi åker "hem" till mina syskon. I fredags kom min svägerska och hennes familj hit, de skulle på bröllop här på västkusten så vi fick hänga lite grann på fredag och frukost på lördag sen begav vi oss till Mellerud där Danne predikade på deras möte i kyrkan på lördag fm. Det var väldigt bra. Sen var vi hemma hos min bror. De har ett underbart fint hem. I köket står denna vackra gamla möblen, I love it!!! Letar efter något liknande, tips mottages gärna :)!
Den vackra kakelugnen!

Denna lampan levererade jag till dem, så vacker!

Dannes syster kom till Mellerud efter bröllopet. De lärde känna en av mina bröder när vi gifte oss och har hållit kontakten sen dess så de passade på att hälsa på dem så vi hängde allihop. Oj vad många vi blev. För 10 år sen hade vi varit 6 stycken, nu är vi 14 och 1 på väg, galet så vi förökas! Här är barnens kusin!

Wilma go och glad!

Deras stora kusin lekte med tjejerna och Ester sa idag att hon ville åka dit och sova där!

Mys i soffan! Dannes syster, min bror, hans dotter och min minsting, mysigt!

Söt som socker och pratar så gulligt!

Sen var det kalas för min syster. Hon har bloggen http://www.pysselochpassion.blogspot.com/ och de har renoverat i prinsip hela deras hus och byggt ut. Här är några vackra bilder från deras villa. Hallen som är som en glasveranda. Så vackra fönster.

Här är hyllorna över diskbänken full med vackra burkar och porslin och så de fina glaslamporna.

I köket finns ett fönster som går in till tvättstugan. Vacker pärlspont.

Min vackra syster och min kära mor, två av de finaste kvinnor jag vet!

Här är systers minsting, hon är så söt och Elvira, Ester och hon älskar och leka.

Vackert på borden.

Fiiin!

Systers största tjej! Snygging!

Här är minsta kusinen igen, lite mer vaken som man ska vara när det är kalas :)!

Här är barnens kusin på Dannes sida som oxå kom på kalaset, han är en liten tuffing i sin söta kepa! Han fick många kramar innan de for hem. Blev poppis hos tjejerna såklart!

Här sjunger vi för Maria! Hennes man står vid hennes sida, nöjd över Malmös övertag mot IFK igår!

Hon fick några paket oxå!

Innan vi for hem blev det lite bus med peruker!

Linnea, vilken busfia!

Elvira!

Min lilla hårdrockare!

Idag har vi varit ute i det härliga vädret och jag har grävt och hållit på med god hjälp av tjejerna. Sen blev det en sväng på loppis och fyndade en byrå som ska målas. Ikväll tog jag denna bilden. På sniskan...vet inte varför, men ni får vrida huvudet för bilden är sååå söt. Mina juvleler.

För 9 år sen idag så blev jag och Danne tillsammans. Har varit underbara år, räcker bara att se på denna bild så blir man lycklig. Han har jobbat hela dagen och är snart på ingång. Han är fantastisk och jag är så lyckligt lottad!!!
Kram Anna

fredag 24 september 2010

Kompisar!

Idag är Esters Goa kompis och granne här och Elvira är hos hennes lillasyster. De har sååå kul. Här har de gjort en affär av naturens produkter som förvandlats till sallad, broccoli, banan, kryddor, köttfärs, soppa och massa annat.

Jag försöker gräva upp rötter, mitt bäckenben vägrar sammarbeta! Pausar i soffan :)! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

torsdag 23 september 2010

Balders hage!

Idag på eftermiddagen så tog Danne Elvira och drog till Media Markt för att köpa en tv till morfar och då tog jag de andra tjejerna och åkte till stan. Ester var på strålande humör och det blev många härliga samtal. Vi tog en sväng till en underbar butik, Balders Hage.
Det är då mycket fint och helt ok priser. Blev några mindre inköp. Sen drog vi vidare till Panduro och Ester fick välja något pyssel och det blev varsin kattmask till henne och sin syster som man själv får måla. Här hemma pysslas det så mycket så man behöver något nytt ibland. Ester hon var så nöjd och glad. När vi kom hem slog vi in lite paket och de ville båda hjälpa till. Ester hon sa till mig "Mamma du slår in så fina paket, du borde bli inslagare." Innan hon skulle lägga sig kom hon och satte sig i knät och sa "Mamma jag älskar dig så, tack så mycket för pysslet som jag fick". Man blir alldeles varm i hjärtat av att ha så kärleksfulla barn som uttrycker det så fint. Nu blir det sängen och i morgon så är vi lediga hela familjen, sen kommer familjen Möller, mysigt!!! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Stort grattis till min syster och vän Maria!!!

Grattis Maria på din födelsedag! Ska bli mysigt att få fira dig i helgen. Du är fantastisk, vacker, begåvad, generös, effektiv, glädjespridare, glad, sprallig, djup och ja, helt enkelt underbar! Vi som familj älskar dig och uppskattar att du är en del av våra liv. Tack för allt du är och för att du alltid finns där för oss! Uppskattar dig oerhört mycket. Här kom är ett par söta bilder från en av de mest minnesrika dagarna i sommar som vi hade tillsammans. Ha en underbar dag!!!



Kram från lillsyrran Anna

onsdag 22 september 2010

Kul med ny kamera!

Jag är ingen grym fotograf på något sätt men jag gillar att fota. Här är några bilder från dagens mys. Elvira älskar att ligga och mysa med Wilma i babygymmet.

Wilma har blivit ännu sämre idag med förkylningen, men hon är lika go och glad ändå.

Vacker tjej som tittar på Ester som får henne att skratta så hon kiknar.

Tittade på Berg flyttar in ikväll med Gunde Svan. Jag fick mig många goa skratt, se det om du har möjlighet. Han är ju bara fööör skön!
Kram Anna

tisdag 21 september 2010

Lägerhelg och 5000!!!

På drygt 3 månader har jag nu haft över 5000 besökare på min blogg. Jag har bloggat mycket längre än så men fick inte till en räknare för än långt senare. Jag blir så glad för varenda en som tycker det är kul att följa mitt lyckliga (för det mesta) liv! Tack alla goa!!!

I helgen var vi på läger med den kyrkan som jag är med i. Vi har en maskot dräkt som ni har sett tidigare om ni följt bloggen. Det är biet Bizzie. Jag hade lite kul med barnen och de uppskattade det mycket.


Det blev lite sång för att få igång oss lite.

Mycket äta och fika!

Bra undervisning från pastor Christian!

Ester fick en riktigt go kompis som hon älskade att leka med!

Vi fick lära känna många härliga människor bättre. J:nu hamnade du på bloggen som du "bad" om ;)!

Wilma skötte sig väldigt bra och hon for runt i många famnar!
Tack alla goa för en härlig och berikande helg!
Kram Anna