onsdag 30 mars 2011

Ute är det som gäller!!!

Vi njuter i fulla drag på allt vad våren ger: sol, värme, snödroppar, krokusar, färg, fjärilar och glass:)!
Äntligen lite färg.
Dessa efterlängtade vackra varelser.

Hade barnens kusin Sofia här idag med något nytt på fingret...en ring med massa löften i. Hon har lovat bort sig till sin Richard! Stort Grattis!
Vi njöt av värmen på vår gamla pippifilt sen jag var liten.
Klart Wilma skulle få åka sin första rutchkanetur.
Lite kul tror jag nog hon tyckte det var!

Ester flamsade loss i kanan idag.
Som vanligt så skrattade hon gott åt sig själv :)!
Mys!
Skratt!

Bus!
Wilma är nyfiken på snödropparna, vill dock mest stoppa dem i munnen!

Världens goaste syskon!
Kan inte vara annat än lycklig!
Kram Anna

söndag 27 mars 2011

Mysigt på Earth Hour!

Vi hade det mysigt igår när vi släckte ner. Tänk vad ett litet ljus kan lysa upp! Spelade spel och skrattade och gosade oss. Jag brukar ofta tända ljus så tyckte kanske inte skillnade var alltför stor, men barnen kommenteradeflera gånger att det var så mysigt. Stora skillnaden för dom var väl att de fick borsta tänderna i stearinljus och somna med varsin lykta på rummet istället för nattlampan.

Nu har jag och tjejerna varit på härligt möte i kyrkan och inväntar på att få hem en krasslig man/pappa från jobbet. Mys hela kvällen och eftermiddagen står på schemat!

Kram Anna

lördag 26 mars 2011

Underbar dag som avslutas med Earth Hour!

Har en helt underbar dag bakom oss. Barnen har sovit gott i natt trots att Elvira hade 39 graders feber i går. Vi gick upp vid 8.30 och bäddade och plockade lite uppe innan vi gick ner och käkade frukost. Sen pysslade vi inbjudningskort inför dagis kalaset som vi ska ha i April. Sen gick vi på en promenad i den underbar värmade solen. Gick till återvinningen och sen vidare till lekparken. Barnen var på strålande humör, se själva:





När vi kom hem blev det våfflor, vi missade våffeldagen igår så det fick bli idag istället.
Sen kom pappa hem från jobbet till allas vår glädje, han och Wilma myste i soffan och det är ju sååå kul att stå upp och hålla sig i nåt, en liten stund går det innan hon far på ändan.
Nu degar vi i soffan efter Faijtas till middag. Jag har laddat upp med stearinljus och Danne med ved inför Earth Hour ikväll kl 20.30-21.30. Vi gör vårt lilla bidrag med att släcka ner vi med. Blir mysigt att spela lite spel med barnen i levande ljusstämning, mysigt! Hoppas du är med du med!!!
Kram Anna

fredag 25 mars 2011

I billighetens tecken :)!

Fick så fina spetsgardiner som nu pryder vårt sovrum och ger en så skön, somrig och romantisk känsla. Ordiden jag inhandlade på Plantagen (49,90:- ord 129:- igår gör ju inte saken sämre :)!
Hittade denna skylt/bokstäver på en inredningsbutik som sålde ut den 70% så det var inte många kronor den kostade mig, tycker den gjorde sig bra på källardörren.
Igår var Elvira hemma med mig och Wilma för hon har varit lite snorig så vi var och handlade på Coop och jag hade med mig kuponger. Blev nästan 200:- billigare med kupongerna så det kändes ju bra.
Wilma började krypa för exakt 2 veckor sedan. Det går fortare och fortare fram. Denna veckan har hon upptäckta att vi har andra rum, suck. Nu börjar passet! Men gullig är hon vår lilla stabila tjej.


Så för säkerthetsskull fick vi upp en trappgrind vilket känns skönt. Kan inte riktigt slappna av annars. Så här sitter hon nu instängd på ovanvåningen.
Nu är det helg igen och Danne jobbar. K-rauta firar 25 år och har 15% på allt och 25% på färg. Vi har ju haft planer på måla om vårt hus och då kanske man borde passa på. Men det blir lite mycket just nu i helgen, sen är det ju lönehelg och det blir galet tokigt mycket folk. Vi satt och räknade på allt som vi vill göra med huset i sommar...oj vad mycket det blir. Då kommer det in det här med prioriteringar, inte lätt. Man vill ju ha allt på en gång. Vi får se, det kanske inte blir nåt, vilket inte är en katastrof eftersom vi har det så bra som vi har det. Snacka om I- landsproblem.
Önskar er i alla fall en underbar helg, det ska vi försöka ha!
Kram Anna
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Våren är här!

Nu njuter vi av att våren är här på riktigt. I går såg jag och Elvira en citronfjäril, årets första fjäril och det var en underbar syn! Krokusarna lyser upp den trista brundassiga marken och snödropparna likaså.
Se och njut!
Kram Anna
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

lördag 19 mars 2011

Tom Joule fyndat!

Var på utförsäljning på "Tom Joule" i veckan. En väninna jobbar där och tipsade mig. Såååå fina kläder och skor, tygerna och färgerna, underbara. Just då var ju dessutom priserna super, 70%, I like! Här är mina fynd: Klänning på min mellantjej (rosetten blev lite knasig såg jag nu).
Denna är helt underbar!

Dessa kängstövlar fick båda tjejerna.

Dessa fick Ester.

Wilma fick ingenting men hon är lyckligt omedveten om det.
Sen har jag varit på Ullared med mamma och min moster och det var kul och fick fyllt upp lite i förråden. Idag har hela huset dammsugits. Danne har ledig helg och vi tog förmiddagen till lite städning, nu står palten och kokar som vi ska äta till lunch, sen ska vi försöka ta oss ut i vårsolen en sväng.
Kram Anna

tisdag 15 mars 2011

Nu är det ute som gäller!

Idag bjöd Göteborg på underbart vårväder så nu kommer vi ut ur "grottan" och intar trädgården. Wilma njöt av att skrutta runt på altanen. Ester och Elvira cyklade runt henne :)! Min lilla jordgubbslisa!


Jag har tillbringat dagen åt att rensa och kratta i rabatterna. 5 sopsäckar fick jag ihop. Det syns kanske inte för dig men om jag hade tagit en före bild så hade du sett skillnad!

Den lilla muren hittade jag i somras, den var helt övervuxen av murgröna.

En härlig dag går mot sitt slut. Önskar jag hade lite mer snickarvana för då hade jag börjat bygga en entretrapp till huset eller ett staket runt om. Är så sugen på att få ordning på allt på en gång :)! Men det gäller att njuta av det man har! Se dessa ljuvliga tulpaner jag fick av gårdagens gäster, mmm lovely!

Kram på er/Anna

måndag 14 mars 2011

Nionde dagen i rad med besök!

Idag hade vi besök av Dannes farbror med fru, Kusin med man och barn. Det var supermysigt och träffa dem. Farbror Dan blev direkt en favorit, han är väldigt lik deras farfar och Elvira som är farfars tjej tog tillfället i akt och få lite farbrorsmys :)! Tack Dan! Hoppas inte farfar blir alltför avundsjuk :)!

Sysslingen fyllde 7 år i lördags och var en mysig prick och barnen tog en Wii bowlingmatch!

Hoppas det inte dröjer så länge tills vi ses igen!
Kram Anna

Världens goaste ungar!

Tjejerna leker oftast väldigt bra nu! Elvira leker lite "för mycket" med Wilma, hon kan hålla på med henne hur mycket som helst, oftast skrattar hon, men ibland blir det bara lite för mycket.
Goingar! Söta som socker!

Tulpaner står ständigt på bordet hemma hos oss nu! Jag älskar den blomman och känslan av liv!

Kram Anna

Min älskling fyllde år!

I helgen fyllde kärleken i mitt liv år. Vi fick fira honom på morgonen och på lördag fm för sen drog han till jobbet, men mysigt var det. Han fick rätt många paket och jag tror han var rätt så nöjd. Vi älskar verkligen mannen i fråga, både jag och tjejerna, lite svårt att låta bli :)!

My love: är övertygad om att detta året kommer att bli ett underbart årför dig och för oss som familj!
Grattis igen!
Kram Anna

Stockholmsbesök!

I helgen har vi haft några goda vänner på besök från Stockholm. Vi passade deras5 åriga tjej när de var på begravning. Oj, vad kul tjejerna har haft. De har lekt och lekt och spelat spel och lekt och sjungit och dansat. Här är några bilder på godningarna.

Ljuvliga vår!

Blev lite bakning eftersom Danne fyllde år i helgen och tjejerna ville såklart hjälpa till!

Deras lilla prins, så söt och väldigt nöjd med tillvaraon!

Tänk att man kan vara så goa vänner och har så kul ihop trots att man bara träffas ett par gånger om året. Tack vänner!
Kram Anna