onsdag 29 april 2009

Sommar sommar sommar...

Nu var det längesen igen. Har inte velat sitta framför datorn den sista tiden. Vill vara ute mest hela tiden. Vilken tid det är nu. Det är heeelt ljuvligt! Vår trädgård blomstrar och det tittar upp nya blommor varje vecka. Jag älskar det! Vi plockar in nya blommor hela tiden, känns så fräscht!

Har varit lite less på att renovera sista veckan, vill bara ha allt klart! Det mäktar på både fysiskt och just nu är det tight ikassan, men det ska allt gå. Vi är sååå nära nu till att vara klara med den värsta renoveringen så det gäller verkligen att hålla ut nu. I morgon kommer våra räddare i nöden-Pappa David och Micke...våra snickare som vi diggar oerhört. De ska fixa klart fogningen i badrummer, lister och bära upp badkaret...ooo vad spännande. Sen ska förhoppningsvis pappa börja tapetsera och om det går riktigt bra kanske vi får ett sovrumsgolv dessutom, vet inte om jag har för höga förhoppningar, men allt är ju möjligt om man tror :)!

Lägger ut lite ljuvliga bilder på de söta tjejerna tjejerna ( säger jag som tycker jag har världens sötaste barn). Här är Elvira som älskar mössor och just nu är det en blöja hon har på huvudet, dock helt oanvänd! Elvira fick en elvisp i födelsedagspresent, oj vilken lycka. Hon är sååå glad!

Väldigt goa systrar. Idag har de lekt Madicken och ELisabet, sen gick de över och lekte mormor och Annika (min lilla syster) Elvira var mormor och Ester var Annika ( de var här för 2 veckor sen tillsammans).
Leka med lera är väldigt kul. Ester älskar att rada upp allt hon har gjort, måste vara i färgskala!

Elvira på cykeln, stora tjejen!

Plockar blommor!


Spjuver!
och en till....


Inga kommentarer: