tisdag 20 april 2010

Nu kan vi gå på altanen!

Här kommer lite bilder från min vardag.

Denna duk fick jag av kära svärmor. Älskar den! De fina ljusstakarna som jag fick av mamma passar super- Tulpaner gör ju sig alltid vackert! Har satt basilika som börjar komma upp. De ska planteras ut sen. Har köpt massa andra fröer, men behöver hjälp grävning för det mäktar inte min kropp med.
Denna fina kupa fick jag av min syster i födelsedagspresent. Köpte en tygblomma i går, ser rätt verkligt ut och en mjuk och fin färgklick!

För första gången har jag planterat om mina pelagonier från förra året och kors i taket, de har tagit sig. Hoppas det kommer några blommor oxå ;)!
Sen till det roliga som händer nu, altanen! Pappa är här i dag oxå och bygger på allt han orkar. Igår lades trallen så nu kan vi gå ut i från kök/vardagsrummet rätt ut på altanen. Vilken underbar känsla. Idag håller han på med trapporna, eller han har börjat med den ena så får vi se hur lånt han hinner. Danne kommer hem efter lunch och ska oxå ge sig på att bygga, tror han ska börja med staketet. Detta är en fröjd för mig, men oerhört segt att inte få eller kunna hjälpa till. Ska hjälpa till när det är klart med att ligga i en solstol och njuta ;)!
Min pappa som bara är bäst!!!
Ha en underbar dag!
Kram Anna

2 kommentarer:

Pysselochpassion.bloggpost.com sa...

Såå fint!! Du är duktig.Fast du inte kan göra så som du vill. Du måste brås på både mor och far! Vi ses till helgen.
Älskar dej!
mp

Anna Larsson sa...

Tack goa syster yster!!!
Kram