måndag 19 april 2010

Tack Gode Gud för föräldrar!!!

Mamma kom och avlöste pappa när han for i fredags till både min och familjens glädje. Danne har jobbat hela helgen så det är gott fö honom att veta att vi har det har det bra!

När mamma är här händer det grejer! Hon är en virvelvind som går fram med flygande fart. Allt hon rör vid blir rent och städat. Känns fantastiskt att få sån hjälp nu när min egen kropp strejkar så pga graviditeten. En stor grej som hände för mig var att vi städade mitt pysselrum. Det har knappt gått att gå in där. Jag pysslade mycket till min bror när han fyllde 40 år (ett helt scrapalbum) så efter det blev det ännu mera kaos. Men nu är det ordning. Ester antydde att vi borde tapetsera om där inne, vilket jag absolut håller med om, men det ligger längre ner på prioriteringslistan. Känns i alla fall så skönt att ha fått det mer grovstädat.

Idag for min kära mor och då kom min far istället igen och bytte av henne :)! För första gången på över 20 år så satt jag ner med bara min mamma och min pappa och åt mat idag. Det tyckte jag faktiskt var lite mysigt. De är ju skilda sen 22år, men har trots detta haft attityd av att det alltid går att träffas tillsammans med familjen som är så skönt. Jaja... Pappa är nu här och har har på helt egen hand lagt hela altangolvet så nu kan vi gå därute. Danne har varit och handlat allt virke till räcket och till trapporna och det ska vi påbörja i morgon. Min roll i detta projekt är att se till att de är mätta och belåtna. Jag fixar med mat, fika och lite sånt smått och gott. Annars sitter jag mest och ser på när barnen leker. Det är ärlig sol trots att det är rätt kallt i luften.

Nu sitter jag här och huset är alldeles tyst. Alla har lagt sig och vi har ingen tv nu pga Canal Digital som strular. Rätt skönt och man hinner fundera en del.

Kommer inga bilder idag. Men kanske i morgon!

Kram Anna

Inga kommentarer: