fredag 25 mars 2011

I billighetens tecken :)!

Fick så fina spetsgardiner som nu pryder vårt sovrum och ger en så skön, somrig och romantisk känsla. Ordiden jag inhandlade på Plantagen (49,90:- ord 129:- igår gör ju inte saken sämre :)!
Hittade denna skylt/bokstäver på en inredningsbutik som sålde ut den 70% så det var inte många kronor den kostade mig, tycker den gjorde sig bra på källardörren.
Igår var Elvira hemma med mig och Wilma för hon har varit lite snorig så vi var och handlade på Coop och jag hade med mig kuponger. Blev nästan 200:- billigare med kupongerna så det kändes ju bra.
Wilma började krypa för exakt 2 veckor sedan. Det går fortare och fortare fram. Denna veckan har hon upptäckta att vi har andra rum, suck. Nu börjar passet! Men gullig är hon vår lilla stabila tjej.


Så för säkerthetsskull fick vi upp en trappgrind vilket känns skönt. Kan inte riktigt slappna av annars. Så här sitter hon nu instängd på ovanvåningen.
Nu är det helg igen och Danne jobbar. K-rauta firar 25 år och har 15% på allt och 25% på färg. Vi har ju haft planer på måla om vårt hus och då kanske man borde passa på. Men det blir lite mycket just nu i helgen, sen är det ju lönehelg och det blir galet tokigt mycket folk. Vi satt och räknade på allt som vi vill göra med huset i sommar...oj vad mycket det blir. Då kommer det in det här med prioriteringar, inte lätt. Man vill ju ha allt på en gång. Vi får se, det kanske inte blir nåt, vilket inte är en katastrof eftersom vi har det så bra som vi har det. Snacka om I- landsproblem.
Önskar er i alla fall en underbar helg, det ska vi försöka ha!
Kram Anna
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentar:

Jenny F sa...

Vilken goding Wilma är!
Ni har det så fint och mysigt hemma!
Hoppas ni mår bra alla fem!
KRAM J