måndag 16 maj 2011

Söderholms resident!

Glömde detta fina kort på morbror Micken som vi oxå hann och träffa i Sthlm.

Sen for vi vidare mot Umeå och resan gick suveränt. Träffade vår vän Jenny i Övik då vi stannade och käkade, underbart att träffa gamla men väldigt goda vänner som man inte träffat på länge.

När viväl kom fram till Umeå var det kväll och tjejerna hade klarat resan med bravur, de är fenomenala i bilen! Vi bodde hemma hos Dannes kusin Hannah och hennes familj. Hannah är en fenomenal värdinna och en riktigt härlig tjej som är så mysig att sitta och surra med. Vi har verkligen njutit av att vara där. Här kommer lite bilder från vår vistelse där:

Danne läser för barnen:

Deras söta Svea.

Goa Axel.

Wilma på lekplatsen.

Svea.

Ester uppe i det blå.

Axel klättrar.

Mycket skratt i trädgården.

Sen for vi en kväll till Dannes andra kusin i Umeå och fick gott fika. Här är en bild från deras lgh på så söta plåtburkar som jag gillar och glasskålar, mest loppisfynd, lovely!
Här är fina Fannie och hennes André.

På fredagen gjorde jag och Hannah en sväng på Umeå stad, som var en väldigt fin stad med mycket gamla trähus med snickarglädje och massor med björkar inne i stan. Var på några riktigt fina inredningsbutiker och köpte lite "skrot" :)!

Sen kom den 3e kusinen från Skellefteå och hennes barn och det blev Happy Friday på McD innan vi for för att träffa Öhmans och se hur de bodde och sen blev det fika på stan med min kusin Håkan och hans blivande fru. Supermysigt!!!

Intensiv dag som inte var slut utan vi åkte hem till Söderholms igen för att bli bjudna på middag med hela Dannes mosters familj. De hade oxå kommit från Vilhelmina så då blir det långbrd :)!

Sen var det kalasdax för Axel som fyller 4 år till veckan. Här kommer lite bilder från det. Moster Eva och Christer känner på Ipaden :)!

Vackra Hannah fixar ormtårtan.

Kakor på fina kakfat.

Här är Sveas ljuvliga rum (missade fota Axel härtiga dinosaurievägg).

Fina bröllopsfoton på Hannah och Robert.

Födelsedagsbarnet, mina tjejer och tårtan.

Vår vän Victoria och Hannah.

Efter fiskedammen så hittade vi mina tjejer med lilla Svea sittandes i sängen och käka godis, gulliga!

Det finna mycket att visa men det får räcka för nu! Tack underbara Söderholms för vistelsen, hoppas vi får ge igen snart!!!
Kram Anna

Inga kommentarer: