måndag 16 maj 2011

Vilhelmina!

På lördag kväll kom vi fram till Vilhelmina och vi åkte direkt på Gudstjänst i Dannes föräldrars kyrka. Där sjöng jag och Ester 2 barnsånger från kompisar skivan och hon var sååå duktig (väldigt stolt mamma). Sen på söndagen så for vi ut till byn där Dannes mormor bor, Frostberget. Där har Danne vuxit upp och vi for förbi kyrkan där hans morfar jobbade som kyrkogårdsvaktmästare och kollade på graven. Latikbergs kyrka, så fin.

Väl hos mormor så blev det kramkalas och sen lek. Här är Wilma som kom på att man kan ha gammelmormors rulatorsom gåvagn :)!

Danne for med de stora tjejerna och farmor och farfar upp till "Myra" där Danne jobbade som tonåring med att bryta torv.

Det första de sa när de kom tillbaks var "Mamma vet du vad vi såg?" (Jag tänkte nåt djur) "Vi såg massa djurbajs." De tyckte det var superkul. Så klart det ska förevigas :)!

Tjejerna framför myren.

Farmor och farfar och tjejerna.

Idag har vi varit och fikat på cafét Stenmans som har nya ägare sen ett tag tillbaks och det var supergott fika och väldigt fräscht. Wilma har åkt på feber så jag och hon är hemma och kureras oss medans Danne har åkt för att hälsa på hans gamla klasskompis. Trist att missa, men vill inte smitta dom. Här är hon i alla fall i farmors skåp.

Kram Anna

2 kommentarer:

Jennelie sa...

Vad härligt att se alla bilder! Ni verkar ha haft det jättemysigt. Och ungarna växer så det knakar...

Bella sa...

Så mysigt med besök norröver!! Fina bilder :)

Kramar Bella