onsdag 5 maj 2010

Altanbygget och snigelplockning!

Idag har min goa pappa kommit hit och Danne har varit ledig så nu har det gått undan. Som ni kan se så är räcket på plats, men kryssen och överliggaren saknas. Det blir pysslet framöver. Närmst i bilden så saknas två räcken och även på trappen så det är nga kvar, men nu är det i alla fall säkert för barnen att vistas på altanen. Trapprona är gjorda och "kjolen" är fixad.

Här håller Danne på med öppningen som vi har under altanen som vi ska kunna använda som extra förråd till tex trädgårdsredskap.
Blir säkert grymt bra, Danne brukar vara grym på speciellösningar :)!
Så här ser det ut utanför vår lilla trapp just nu, blommorna tittar upp mer och mer i rabatterna! Underbart!
Min goa brorsdottet Sofia har varit hos oss och då passade vi på att utnyttja hennes klippkunskaper, (hon tar studenten som hårfrisör om 3 veckor) och hon toppade tjejerna, de skrattade sig genom denna klippning, härligt!

Här är en bild på rutchkanan som vi inhandlade, först idag har tjejerna åkt som tokar i den och klättrat upp och ner...den ska målas om och placeras på annan plats.
Nu har vår Ginstbuske blommat ut!


Här fick vi planterat i vårt lilla lanne i förra veckan!
Elvira hjälper till och vattnar med sin lilla kanna!

Ester har en speciell kärlek till sniglar med hus :)! Vi har en hel del såna och hon plockar dem och lägger dem i sitt lilla snigelbo och sen släpper ut dem innan vi går in för kvällen. Hon tycker det är sååå kul!

Här klättrar de på varann :)!

Älskar dessa varma vårdagar när man kan vara ute så mycket. Barnen leker sååå bra och jag njuter av att lyssna på deras goa, fantasifulla idéer och på deras innerliga skratt. Jag har haft nga bra dagar senaste veckan, sen nga tuffare, men det är riktigt skönt att de bra finns emellanåt så man kan hämta lite kraft inför vad som komma skall!
Kram på er!
/Anna

2 kommentarer:

Pysselochpassion.bloggpost.com sa...

VA fint det blir Anna!!! Jag gillade det fina som du hade arrangerat vid den lilla trappan. Sååå fint!!! Du är duktig. Danne och Pappa oxå så klar!! gott att se och höra att du njuter av livet!! Älskar dej och er! KRAM mp

Anna Larsson sa...

Tack syster yster!!!