torsdag 21 oktober 2010

Full dag med vänskap, kärlek och tårar!

Har haft en mysig och full dag. Först iväg med tjejerna på dagis och sen for jag och en kompis för att fira vår vän. Supermysigt, så skönt att bara sitta och prata vid en brasa med fika och sköna vänner.
Sen hem och hämta barnen med en ledsen Ester som sörjer över att en av hennes kompisar på dagis flyttar. Hon var otröstlig, tills jag lyckades distrahera henne. Sen kom några andra kompisar och då värv det fullt ös igen. Det var Noah och Judith och deras mor som kom och oj va kul vi hade! Fick dessutom present!
Sååå gulligt! Dessa godingar gillar verkligen att hänga. De ville sova över hos varann, sötisar. Papporna anslut oxå så vi hade en riktigt mysig kväll!
Nu vid läggdax så rullar tårarna igen. Detta är något nytt för vår stora tjej, sorg. Hon förstår att de inte kommer träffas mer och hon är så ledsen. Stackars liten. Så är livet, människor kommer och går, men det är svårt när det upplevs för första gången.
Nu är det riktigt höstväder ute, vinden riktigt tar tag i huset. Skönt att sitta i ett varmt hus med tända ljus.
Kram Anna BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer: