tisdag 25 januari 2011

Dagarna som går...

Vi har haft en härlig helg bakom oss med umgänge med goda vänner, härliga möten på Konferens i Stenungssund och i söndags var vi halvkrassliga alla tjejer i familjen. Men vi blev aldrig helkrassliga så det var ju skönt! Men söndagen blev en riktig vilodag då vi bara var hemma och kurerade oss så det var kanske det som gjorde susen!
Igår var det dax för simskola igen vilket var fantastiskt kul! Mycket logistik när man är ensam med alla 3 men det gick över förväntan. Sen passade vi två Goa tjejer en stund i går kväll och idag har det varit dagis och mycket mys för mig och Wilma. Sen hängde två av barnens kompisar hem efter dagis så nu är det full rulle på ovanvåningen :)! Två av dem kikade ner då "prinsessorna" var ute och gick med deras hundboxar:
Om en stund så ska våra barn hem till dem och vi ska kolla in en skola som eventuellt Ester ska gå på till hösten, spännande!
Vill bara visa er denna gulliga bild, så här såg Wilma ut när jag kom ur duschen igår när tjejerna hade kollat till henne :)!
Kram Anna BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentar:

Mosterfi sa...

Vilka söta tjejer! Hoppas du får bra vecka./ Sofie