tisdag 11 januari 2011

Fullspäckad vecka!

Veckan som ligger bakom har varit fullproppad med vänner! Vi bokade upp oss både förmiddagar och eftermiddagar nästan hela veckan och det har varit så kul och mysigt att träffa alla goa! Men kameran har jag knappt hunnit med! Här är i alla fall några som jag knäppt.
Elvira och Ester skulle baka chokladtårta och bollar helt själv och det fick de göra.


Wilma fortsätter att vara go och glad hela dagarna men masar på nätterna.

I lördags kom kusinerna från Jönköping och då skulle pepparkakshuset pangas och det gjorde de och de tyckte det var superskoj.


Mmm..
Jakob.

Sen på kvällen var det 30x2 års kalas och Wilma fick följa med och de stora var hos goa grannar.

Mysigt att träffa lite folk som vi är vänner med men träffar allt för sällan, här är vackra Linnea:

Det bjöds på kul underhållning, här var det inprovisationsteater :)!

Linnea och Louise som var en av födelsedagsbarnen!!!

Här är vackra Carolina som äntligen kommit hem från Yemen. Hon har varit där genom PMU, fantastiskt modig kvinna.

Här är hon igen Louise!!! Hon är en fantastiskt fin människa som jag är så glad att hon finns i mitt liv. Hon är go och glad, smart, vacker, rolig, generös och äkta. Grattis igen, fick ingen bild på hennes tvillingsyster som vi oxå firade :(!

Man känner sig rik när man har så mycket vänner, tack till Alvin, familjen Forsell, familjen Glans, Petra och Liv, familjen Henriksson, familjen Jonsson, familjen Sparr, familjen Bruce, familjen Ås, familjen Sigfridsson och familjen Utbult för härlig gemenskap denna vecka och alla på Louises fest såklart!

Nu fortsätter veckan med dagis, fix hemma med förvaring med stort F. Har lite små projekt på gång! Rensar ut julen, igår åkte vår fina gran ut, den barrade nästan ingenting!
Kram på er Anna

Inga kommentarer: