lördag 25 oktober 2008

Barnkalas, syskonbesök, krock och ute middag, full dag!

Vilken dag. Har inte hunnit med huset alls idag, men vi var med ett jättelass till tippen här om dagen. Det var vårt 9e lass och det absolut värsta. Var heeelt slut på kvällen. Tjejerna var med och de var makalöst fantastiska som orkade med.

Idag har jag och Ester varit på barnkalas uppför backen och firat Aimee. Det var mysigt. Här är några bilder: Ester och Rosalinn

4åringen Aimee och söta Tilde

goa och glada tjejer!
Sen kom min bror och svägerska hit och vi gav dom en rundvandring i vår lya innan vi skulle fara på ett restaurangbesök. På vägen dit small det till i Tingstadstunneln och vi blev på körda bakifrån av vad jag trodde var Roger eftersom han körde bakom oss, men det hade tryckt sig in en annan likadan bil emellan så det var inte brorsan. Allt gick bra, vi mår bra. Danne har känt av nacken lite men tjejerna verkade klara sig utan nga bekymmer. De grät inte ens. Bilen...dragkroken är paj, lite surt nu när vi kör en hel del med släp, men men det är ju världsliga ting. Var oootroligt mysigt med besök. Är så glad över min fina bror och hans goa Malin!
Imorgon har vi gudstjänst hemma hos oss, härligt!
Kram


Inga kommentarer: