fredag 10 oktober 2008

Trött men lycklig efter en arbetsam vecka!

Vilken vecka. Det har gått otroligt bra denna vecka. Det har hänt massa saker i vårt hus. 4 väggar har rivits ner och 1 och 1/2 har byggts upp. En dörr har flyttats. Alla golv på nedervåningen är borttagna och det är isolerat och redo för att läggas golvvärme. Det är draget nya avlopp och vatten ledningarna är på plats och redo för en rörmokare. Vi har röjt i källaren och srubbat ur så det är redo för lite spackling/murning innan färgläggning. Vi har kört 7 fulla släpvagnar till tippen men det ligger fortfarande en hel del bröte kvar. Vi har sparat en hög med brädor som vi ska ha som ved till den öppna spisen. Här hittade pappa under hallgolvet. Ett getingbo som var 45 cm i diameter, tokigt.
Det är sååå kul och spännande med allt som händer. David, pappa och Micke har jobbat sååå hårt, vilket team. Vi har verkligen roligt. Kändes lite tomt när vi kom dit idag när bara jag och Danne var där, men de kommer igen på måndag.

Annika min syster har varit här sen i onsdags och hjälpt oss med barnen, väldigt värdefullt. Ester hon grät länge idag när hon åkte hem. Men jag fick trösta med att mormor kommer i morgon och passar henne och Elvira. Vi ska ha församlingsdag i morgon vilket känns spännande och sen på söndag går flytten. Vet inte hur vi ska klara av detta, men på något sätt kommer det att gå. Fullt ös, medvetslös.
Ester har skrivit idag på datorn. Här är hennes lista på vad hon skrev:
ESTER LARSSON
ANNA
DANIEL
ELVIRA
SVEN-RUNE
MORMOR
FARMOR
FARFAR
IDA
ALMA

Lite blandad kompott, men jag blev grymt imponerad på hur haj hon var på bokstäverna. Om hon kommer fortsätta att tycka det är så kul som hon tyckte idag så läser lilla skruttan snart :)!

Något som ger sååå mycket glädje och styrka är tjejerna. Ester ville aldrig sluta sjunga sina självskrivna, imporviserade sånger ikväll. Kolla in dessa videos:


Inga kommentarer: