lördag 20 mars 2010

Försäljarhelg!

Vi har haft massa grejer som vi har sagt att vi ska försöka sälja, barnvagnar, mjukliftar, bilbarnstolar, prylar, datagrejer mm. Nu bestämde vi oss att få gjort det i helgen. La ut några grejer för några veckor sen och mer nu. Det är ett antal 1000 lappar som vi har sålt grejer och förhoppningsvis blir det mer. Det finns dock många hål att stoppa dessa i så det blir kanske inte något "roligt" hål, men välbehövliga så det känns skönt. Vad som oxå är skönt är att det blir mer plats och man vet mer vad man har. Jag pallar dock inte så långa stunder, men hjälper till så gott det går.



Tjejerna fick feber i natt och har snorat så väldigt. De är på gott humör, men det blir till att stanna hemma och inte bjuda hem någon heller. De missar tyvärr ett mysigt 4 års kalas på lek och bushuset så Ester var sååå ledsen i morse, men vo mutade med att ha ett eget kalas så det funkade och nu har de det bra ändå. Mannen är iväg och lämnar tillbaka lite inköp som blivit fel och med filmer som vi lånat på Bibblan. Sen blir det hemmagjorda hamburgare i kväll.



Det är oerhört gott vårväder idag och jag önskar jag kunde gå ut, kikade ut i trädgården och såg de första snödropparna som stuckit upp, underbart. I veckan har det smällt så mycket och jag sa till Ester att nu kan man se gräsmattan. Hon sprang till fönstret och utropade: Åååå vad fint". Den är ju brun och tråkig, men hon menade nog hur skönt det kändes att våren och framför allt sommaren kommer snart. Hon har uttryckt det flera gånger att hon längtar efter att få leka i lekstugan och att hon längtar efter gräsmatta :)!

Längtan efter sommaren....





Nu ska jag passa på att vila för Elvira sover, blev lite mindre av den varan i natt...tur att det inte är så ofta.

Önskar Dig en underbar Dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du är igång igen med rapporter från livet i Göteborg!

Farfar i Vilhelmina

Anna Larsson sa...

Kul att det uppskattas, då får man ju mer energi!
Kram Anna