söndag 21 mars 2010

Våren är här!

Vi har ju som sagt haft blocketförsäljarhelg. Har fått iväg en hel del och en del kvar, men det är så skönt. Vi lyckades dessutom fynda barnvagn till bebben som är påväg. En Brio sing blev det och jag har letat länge, men när priset är lågt så går de på 1 timma så man måste ha lite tur. Danne var förbi och köpte den, den har en grå sittdel sen finns det en bilstol som oxå funkar och klicka i chassit så det kommer bli så smidigt. Den fyndade vi för några veckor sen. Men det fungerade inte...hmm, vi vet att det är rätt märke och allt, och det ska vara samma årsmodell...vi får kolla upp det med någon affär.

Tjejerna har i alla fall övat och kört runt här hemma, de är sååå goa! Trots lite feber och snoriga barn så gick vi ut en kortis i trädgården för att se på det nya vårtecknet...snödroppar. Sååå ljuvligt! Ester skulle bara plocka in några.
Goa tjejer som njöt av att komma ut. Ester sa när vi kom in "Detta har varit den underbaraste dagen", trots att vi bara var ute en kortis :)!

Ester har koll på blommorna och Elvira på pinnarna.

Elvira övar på att bli storasyster. Detta har hon helt styrt upp själv :)!
Kram Anna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kan bara vara en liten adapter som saknas för att kunna klicka fast bilstolen, kolla upp det! Varje vagnstyp och bilstol brukar ha en egen slags adapter... / Ida

Anna Larsson sa...

Hmm. Verkar dock som om den funktionen inte kom förrän 09 på barnvagnen så vi får väl se om vi måste fynda igen :)
Får snackas mer i slutet av veckan, jippi!
Anna