lördag 11 september 2010

Lördagsmys!!!

Igår var vi hos goa vänner och hade en mysig em med mycket lek och härliga samtal. Det blev fredagspocorn, riktiga, hemmagjorda...det hade vi aldrig gjort så vi fick oss ett gott skratt när det fortsatte poppa så locket lyftes.
Idag har vi haft en superskön lördag!!! Wilma somnade vid 22 igår och vaknade klocka 7 i morse för första maten. Supergott! Sen vaknade de andra vid 8 så jag och tjejerna gick ner och lät pappa sova! Jag fixade med supergod frukost och sa till tjejerna att"det här är ju nästan som hotellfrukost". Då sa Ester" Ja, fast inte disken", fniss, så sant!
Sen gick jag lös plockade och städade hela huset, åkte och handlade en sväng innan det var sax för Danne att åka till jobbet. Lunchen blev potatis och egna köttbullar, mums!
Sen har vi myst hela eftermiddagen och kvällen, läst böcker, spelat spel, ritat, sett på film, käkat godis, gapskrattat, dansat och lilla Elvira har skaffat sig en rejäl fläskläpp efter ett fall in i soffbordet, stackars liten. Nu är det sängen som gäller!
Kram på er
/Anna BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentar:

Bella sa...

Vilken mysig dag ni haft :) Perfekt sätt att tillbringa en helgdag!

Vilken underbart kort på barnen i förra inlägget, så söta...

Hoppas du får en mysig söndagkväll

Kramar Bella