söndag 30 november 2008

Äntligen lite mysigt!

Nu har vi äntligen fått lite mys omkring oss med gardiner, blommor, levande ljus, adventsljusstakar och annat härligt. Kära mor har varit här i helgen och då händer det grejer. Här sätter vi ihop årets pepparkakshus: Denna pepparkaka har Ester så gott som dekorerat på egenhand, grymt fint!
Här är lite av dagens dekorationer:

Pepparkakshuset i all sin prakt, Ester prickade in nonstopen där de skulle vara med elegans och nga slank ner i magen:
Hittade en adventskalender på oppis som blev färdigställd ikväll för i morgon är det dax!

Så här mysigt börjar vi få det!





4 kommentarer:

Anonym sa...

Calle o jag sitter o tittar på era bilder. Vad fint ni har fått det!!! Så mysigt! Här hos oss börjar vi oxå få det lite mysigt trots föregående vecka med förkylning o till helgen kom magsjuka som ett brev på posten. Calle o jag har klarat oss än så länge. Men lilla Leah fick både en rejäl förkylning o magsjuka. Nu börjar hon dock bli sig själv igen... Vad roligt med pepparkaks bak! De får det bli här oxå. Kanske i mån om vi alla är friska då. Må så gott i ert fina hus o hälsa mannen o era söta flickor!

Anonym sa...

Jättefint! Längtar också efter ett eget hus. Förhoppningsvis behöver jag inte vänta så länge till. Ska bli kul att ses till jul. Kram Emma m familj

Anna Larsson sa...

Ja, vi är sååå glada att det börjar kännas mysigt omkring oss trots att det är lång väg kvar, men just nu passar jag på att njuta lite!
Angelica, krya på er, verkligen!!! Mina sötisar hälsar till dina :)!
Emma, huset kommer!!! Och det kommer bli det bästa! Vi bjöd på flera hus innan vi hittade detta som passar oss perfekt och är mycket mer prisvärt än ngn av de andra vi bjöd på! Gud är med! Vi ser oxå fram emot att träffa er.
Kram på er/Anna

Anonym sa...

Vad härligt att det går framåt med huset och så fort sen! Ni måste ju vara helt slut när dagen väl är över med barn, jobb och renovering! Fint blir det också, ska bli roligt att få se det i verkligheten någon gång ;)

Kimberly har en likadan tröja som Ester, jag kunde inte låta bli att köpa den när hon blev så förtjust över att se en "ekorrn satt i granen-tjöja"

Bless you i allt ni står i!