lördag 17 juli 2010

Semesternjutare!

Vi har nu haft 3 semesterveckor och vi har verkligen bara gjort vad vi har velat och skippat alla måsten. Vi njuter av sommaren, av familjen, av vår lilla Wilma, av vårat hem och av sköna vänner!

Igår hängde vi med Jonssons och drog till stranden. Här var skruttarna innan vi åkte ut, ser så mysigt ut. Ester grät när vi åkte hem för att vi inte skulle få leka mer med de goa tjejerna. Men sen fick vi mer sällskap på kvällen med renoverarna Alesands. Vi käkade glass i kvällssolen och sånt njuter jag verkligen av. Spontana häng med goa vänner!


Idag kom familjen Sparr hit. Barnen gjorde en teater av den nya boken "förlåt" som tjejerna fick av farmor och farfar. Ester var den stora regissören och hon "läste" boken och Wilda och Elvira fick dramatiser medans Ester viskade eller hojtade till dem vad de skulle göra. Vi har läst boken för henne 3-4 ggr och hon kan den nästan redan.

Här kikar Elvira med kikaren :)!

Grönskan fortsätter och det är sååå härligt!

Vi har haft nattgäster hos oss sen i torsdags. Några vänner från Uppsala. Vi fick en sååå fin Hortensia av dem, I like!!!

Här är mer av kvällens häng...så här umgås tydligen karlar nu för tiden... Hahaha, de är tokiga, sitter där med sina apps. Jaja, de har kul i alla fall.

Sen fick lilla Irma hålla Wilma och hon gillad det och var sååå duktig.

Tack för en mysig kväll!
I morgon blir det kyrka, ha en underbar söndag!

Kram Anna

2 kommentarer:

Vallersvik 7 sa...

Härligt att ta dagarna som dom kommer. Så gör vi oxå, med en liten kvällsplanering om kommande dag...
Jag har blivit så inspirerad av "gräsmattan" som du har gjort i något av tjejernas rum. Hoppas inte att du tar illa vid dig men jag tänkte sno idén till Antons rum.
Och bänken som syns i bild på er altan är ju underbar.
Ha en skön fortsättning på semestern. Hälsa
//Kram Tina

Anna Larsson sa...

Tack Tina! Bara kul om man har lyckas inspirera någon!!! Ser fram emot att se reslutatet!
Desamma till er!
Kram Anna