måndag 12 juli 2010

Vallersviks- och Ullaredsbesök!

Vi har haft en heeelt underbar dag med super väder och åkte med svärföräldrarna till Vallersvik som ligger söder om Göteborg. Det var gör gott i vattnet, 22,5 grader och skönt fläktande vindar vilket behövdes för det var jättevarmt. Barnen låg i vattnet så mycket de orkade. Här är lite bilder från stranden:


Vi käkade pastasallad.



Nere vid stranden träffade vi Dannes kollegor. Supertrevliga! Känns lite som jag känner henne redan då jag följer hennes blogg (se länken till Vallersvik 7 :))! Det var kul och vi åkte förbi deras superfina villa, å vilken dröm! Vi blev inbjudna för och kolla in huset, vilket vi absolut vill göra vid annat tillfälle.
Vi drog i alla fall vidare på en snabbis till Ullared. Kom dit strax innan 18 och de stänger 20. Vi hann med mycket och gjorde en del fynd. Mest "måste" prylar, typ tvättmedel och sånt som vi brukar buffra upp, men oxå lite kläder och så hittade jag ett fint nyckelskåp. Bilder kommer senare!
Är sååå impad av tjejerna som var på gott humör och traskade med inne på Ullared tätt intill oss så länge utan att klaga en enda gång. De är fantastiska!!!
Nu är det sängen som gäller. Hänger lite regn i luften och åskan mullrar på avstånd så det är lite svalare nu än när vi kom hem och det fortfarande var 28 grader trots att klockan var 21.30.
Ha en fortsatt skön vecka!
Kram Anna

1 kommentar:

Tina sa...

Va mysigt ni verkar haft det! Perfekt med en sväng till Ullared också! Dit vill jag med! :)