fredag 15 augusti 2008

Ännu en härlig dag!!!



Denna dag började tidigt, vet inte vad barnen fick för sig, men de vaknade vid 7...suck. Som ni ser på bilderna så var det mycket morgonmys. Som småbarnsmamma är det sånt som ger energi! Danne började inte förrän 14 så vi busade och grejade.








Efter myset så plockade vi upp en tryckmaskin som Danne köpte till mig (oss) när han beställde lite bläck ifrån Kina. Så vi testade att trycka på T-shirt. Detta blev resultatet:




Inte helt nöjd med resultatet (då menar jag INTE Ester,henne är jag helnöjd med!), men ska testa oss fram lite. Kommer att bli väldigt roligt!

Sen var vi i sandlådan och lekte med en kompis.

Efter middagen så ville tjejerna hjälpa till och diska och det fick de. Sen improviserade jag och tokade till det till barnens förtjusning. Detta är hur det började och hur det slutade. Vi hade superkul!!! Ester ringde till mormor och berättade att hon hade badat i diskhon. "Mamma hade diskat och så tänkte hon diska oss".





Ännu en härlig och händelserik dag. Tjejerna är lite piggare idag. De sover redan som stockar så nu blir det mammaslapp!


Kärlek till Dig!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kl 7, det är sovmorgon här. Nora har fått för sig att det är morgon mellan 5 och 6 men det tycker inte mamman och låter henne ligga kvar till ungefär 6.

Vad mysigt och kul det såg ut med bad i diskhon. Ha det bra! Kram

Anna Larsson sa...

Ja, lite improviserat och tokigt. Det gillar vi. Våra tjejer har oxå börjat vakna tidigare, men inte så tidigt...hoppas det går fort över!

Kram på er

Anonym sa...

Roligt för oss att få följa med i eran vardag. Vi saknar er här i Mellerud. Kram mp

Anna Larsson sa...

Saknar er med!!!