söndag 27 juni 2010

Jobbig natt men mysig dag!

Är sååå glad över att vi är två som har skaffat barn. Vet inte hur ensamstående föräldrar orkar...ni som klarat det- all heder. Vår lilla tjej hade så ont i magen i natt så vi fick turas om att ha henne så att den andra fick sova. Det gick bra, men vi hoppas hon vänder på dygnet så det inte blir allt för många sådana här dagar. Trots att natten varit jobbig så har dagen varit mysig. Tjejerna älskar verkligen sin lillasyster, de vill att hon ska vakna så att de får hålla henne. De vill gulla och prata och pussa och mysa. Här är några bilder:



Vår lilla "docka" som Elvira kallar henne ska heta Wilma. Det var det enda namn som vi hade på förslag som passade henne. Nu håller vi på att ställa om från att kalla henne bebisen till Wilma och det är inte så lätt efter att ha kallat henne bebisen i 9 månader :)!







Tjejerna har varit på tipptopp humör idag. Danne plockade fram smålego som vi köpte på loppis för ett tag sen men som vi ej har fått för oss att tvätta, men igår gjorde de det tillsammans. Vi hade små legobitar på hela altanen och tjejerna var lyriska. De sorterade dem i högar efter färger och sen satt de med sin pappa och byggde hus runt köksbordet. Idag har byggandet fortsatt och Ester är oerhört påhittig. Hon bygger olika slags bilar, en trädgårdsbil, en solfjäder, cymbaler...ja allt möjligt. Här är en av hennes skapelser som hon har fotat själv:

Nu är det sängdax, hoppas på en bättre natt!
Stort Grattis till våra vänner Hannah och John som fick deras lilla efterlängtade tjej Sonia idag, hon kom ut 20 minuter efter att de anlänt till förlossningen, galet :)! Grattis Grattis!!!
Kram Anna

Inga kommentarer: